3η Ημέρα Καριέρας - Φορείς και θέσεις




Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ATLANTICA HOTELS & RESORTS | ΞΕΝΟΔΟΧ. ΟΜΙΛΟΣΣ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : mkoutrouli@atlanticahotels.com
Προφίλ επιχείρησης : Ο ξενοδοχειακός όμιλος Atlantica Hotels & Resorts λειτουργεί σε 3 διαφορετικές χώρες 50 συνολικά All Inclusive ξενοδοχεία. Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του ομίλου Atlantica, επιτρέπει στους σπουδαστές, όχι μόνο να χρησιμοποιήσουν, αλλά και να αναπτύξουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους, καθώς και να επωφεληθούν από την εμπειρία της πρακτικής άσκησης σε κανονικές συνθήκες εργασίας.
Διεύθυνση επιχείρησης : ΑΘΗΝΑ
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ | HR RECRUITER
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας




Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : PILOT BECH RESORT, ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕ - ΞΕΝΟΔ/ΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : info@pilot-beach.gr
Προφίλ επιχείρησης : Το ξενοδοχείο PILOT BECH RESORT στην Γεωργιούπολη Χανίων είναι από τα κορυφαία πανελλαδικά ξενοδοχεία στον κλάδο του, με πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων σε παγκόσμιο επίπεδο από τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία. Η εργασία στο ξενοδοχείο μας μόνο θετικά αποτελέσματα έχει.
Διεύθυνση επιχείρησης : ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ ΧΑΝΙΩΝ
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :Γεώργιος Παπαδόπουλος , Διευθυντής και Κωνσταντίνος Παπαδάκης , HR Manager
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας




Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MARE MONTE - ΣΦΑΚΙΑ ΑΕ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : info@mare-monte-beach.com
Προφίλ επιχείρησης :Δύο ξενοδοχεία 4* ένα στην Γεωργιούπολη (MARE MONTE) και ένα στον Καβρό (KOURNAS VILLAGE). Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον με καλές αποδοχές και προοπτική εξέλιξης.
Διεύθυνση επιχείρησης :73007 Γεωργιούπολη Χανιά
Παρουσίαση : ΟΧΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :Γεώργιος Κασφίκης - Διευθυντής
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση :Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας




Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : AQUILA HOTELS & RESORTS
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : hrassist.aq@aquilahotels.com
Προφίλ επιχείρησης : Η πρακτική άσκηση των σπουδαστών στα ξενοδοχεία του ομίλου Aquila Hotels & Resorts είναι προσεχτικά σχεδιασμένη ώστε να αποκομίσουν μοναδικές εμπειρίες, γνώσεις και εφόδια καριέρας.
Ο στόχος μας είναι κάθε σπουδαστής να μπορέσει να αναδείξει και να εμπλουτίσει τις ικανότητες και τις δεξιότητες του. Και είμαστε πάντα δίπλα σας, με απάντηση σε κάθε απορία, με εκπαίδευση σε καινοτόμα αντικείμενα, με ανάπτυξη ενός περιβάλλοντος εμπιστοσύνης & με συνεχή υποστήριξη ώστε να μπορέσετε να οικοδομήσετε τα θεμέλια μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας.
Ο όμιλος Aquila Hotels & Resorts αποτελείται από τέσσερα (4) ξενοδοχεία 5* και ένα (1) ξενοδοχείο Αpartments & Suites, τα οποία βρίσκονται στη βόρεια ακτογραμμή του νησιού της Κρήτης. Ξεκινώντας από τη δυτική προς την ανατολική πλευρά του νησιού:

- Aquila Porto Rethymno,
Χτισμένο μπροστά σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του Ρεθύμνου με θέα το Κρητικό πέλαγος, δεσπόζει το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Porto Rethymno. Η καλαίσθητη αρχιτεκτονική του δένει αρμονικά το κλασσικό στυλ με το μοντέρνο design ενώ οι χώροι του διακρίνονται για την άνεση και την υψηλή αισθητική τους. Η σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα έξι συνολικά ορόφων αποτελείται από 200 δωμάτια και σουίτες με υπέροχη θέα, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ποικιλία παροχών που απογειώνουν τη διαμονή. Εκτός από την παραλία υπάρχουν και 2 εξωτερικές πισίνες καθώς και μια εσωτερική όπου σε συνδυασμό με όλα τα προγράμματα περιποίησης και σπα προσφέρουν ευεξία και αναζωογόνηση στο σώμα. Γαστρονομικές απολαύσεις και όμορφη ατμόσφαιρα προσφέρουν τα 2 εστιατόρια του ξενοδοχείου με Ιταλικές, Μεσογειακές και Κρητικές γεύσεις.

- Aquila Rithymna Beach
Φιλόξενο και εντυπωσιακό, το ξενοδοχείο Rithymna Beach του ομίλου Aquila χαρίζει κάθε χρόνο αμέτρητες εμπειρίες στους πιστούς επισκέπτες του και αξέχαστες οικογενειακές διακοπές. Μόλις 7 χλμ. από την πόλη του Ρεθύμνου και πάνω σε μια αμμουδερή παραλία 500 μέτρων, ξεδιπλώνεται το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο κτισμένο σε 80.000 τ.μ. Διαθέτει συνολικά 561 δωμάτια και αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο και bungalows, σουίτες ή βίλες ανάμεσα στους κήπους με θέα τη θάλασσα ή το βουνό εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Τα εστιατόρια του συγκροτήματος επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα της μεσογειακής και κρητικής κουζίνας ενώ οι ειδικές βραδιές που διοργανώνονται πλαισιώνουν μοναδικές γεύσεις από όλον τον κόσμο. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου λειτουργούν πλήθος δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους ενώ για δημιουργική απασχόληση και ατελείωτη διασκέδαση ξεχωρίζει το ειδικά διαμορφωμένο παιδικό κλαμπ.

- Αquila Αtlantis Hotel
Αγαπημένος προορισμός για χιλιάδες επισκέπτες, επώνυμους και μη, το κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο Atlantis Hotel έχει γράψει τη δική του ιστορία στην πόλη του Ηρακλείου εδώ και 50 χρόνια. Χτισμένο σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της πόλης με θέα στο γραφικό λιμάνι , με ιδιαίτερο design και μοντέρνα όψη μετά την ανακαίνιση των τελευταίων χρόνων. Οι προσεγμένοι χώροι του ξενοδοχείου προσδίδουν έναν αέρα αρχοντιάς και πολυτελείας με κύριο χαρακτηριστικό το μάρμαρο και το δέρμα στους χώρους υποδοχής. Η πολυτέλεια μεταφράζεται και στα 164 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου καλαίσθητα διακοσμημένες με μαρμάρινα μπάνια και εντυπωσιακή επίπλωση σε γήινους χρωματισμούς. Οι γαστρονομικές επιλογές του κεντρικού εστιατορίου προσφέρουν ποικίλες γεύσεις από την διεθνή και κρητική κουζίνα. Ένα από τα μεγαλύτερα και πληρέστερα συνεδριακά κέντρα 1.000 τ.μ. λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου φιλοξενώντας εκδηλώσεις επαγγελματικού ή κοινωνικού χαρακτήρα.

- Αquila Εlounda Village
Ρομαντικό και ακαταμάχητο, παραθέτει την απέριττη πολυτέλεια με χαρακτήρα 5 αστέρων για ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Χτισμένο με το παραδοσιακό πέτρινο στυλ και την μαγευτική τοποθεσία του στο κόλπο του Μιραμπέλλου, το Elounda Village διακρίνεται για το ζεστό και ατμοσφαιρικό του περιβάλλον. Απέχει 7 χλμ. από την κοσμοπολίτικη πόλη του Αγίου Νικολάου και μόλις 3 χλμ. από το γραφικό χωρίο της Ελούντας. Τα 237 δωμάτια, bungalows και σουίτες με ιδιωτική πισίνα, διακοσμημένα με ιδιαίτερο γούστο και εξοπλισμένα με παροχές υψηλών προδιαγραφών εξασφαλίζουν μια άνετη και πολυτελή διαμονή. Τα 4 διαφορετικά εστιατόρια του ξενοδοχείου προτείνουν επιλεγμένες γεύσεις μεσογειακής και διεθνής κουζίνας, θαλασσινά καθώς και γνήσια κρητική κουζίνα. Το βραβευμένο σπα του ξενοδοχείου προσφέρει ευεργετικές υπηρεσίες και μοναδικά προγράμματα θαλασσοθεραπείας για σωματική χαλάρωση και ευεξία.

- Sundance Apartments & Suites Time to Smile
Με προνομιακή θέση στην καρδία του χωριού Κουτουλουφάρι, 29 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου, βρίσκεται το σύγχρονο ξενοδοχείο Sundance Apartments & Suites. Το συγκρότημα εκτείνεται στους πρόποδες του βουνού Χάρακα με υπέροχη θέα στο κόλπο της Χερσονήσου σε απόσταση μόλις 1 χλμ . Χτισμένα με πανοραμική οπτική τα 61 διαμερίσματα και σουίτες δεσπόζουν σε ένα όμορφο περιβάλλον με κατάφυτους κήπους και πολύχρωμα λουλούδια που αποπνέει μια άκρως φιλική ατμόσφαιρα. Όλα τα διαμερίσματα διακρίνονται για τη λειτουργικότητα των χώρων τους με χαρούμενους χρωματισμούς και μοντέρνα διακόσμηση ενώ έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν από 3 έως 6 επισκέπτες. Η τέχνη της γαστρονομίας διαμορφώνεται με κρητική/μεσογειακή διατροφή χρησιμοποιώντας αγνά τοπικά προϊόντα και φρέσκα φρούτα ή λαχανικά που παράγονται στο κήπο του ξενοδοχείου.
Διεύθυνση επιχείρησης :Αδελιανός Κάμπος, Ρέθυμνο
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :Χαλκιαδάκης Εμμανουήλ - HR MANAGER
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση :Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας




Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Seacrete Hotels , Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : hr@seacretehotels.com
Προφίλ επιχείρησης : Ξενοδοχεία Resort 5 αστέρων και 4 αστέρων
Διεύθυνση επιχείρησης :Κυανή Ακτή Αποκορώνου Χανίων
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :Θ.Αντωνίου / Operation Manager Seacrete Hotels
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση :Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου




Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Giannoulis Hotels and Resorts - Ξενοδοχεία
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : gmgrandbay@giannoulishotels.com
Προφίλ επιχείρησης : Τα Giannoulis Hotels and Resorts, ένας από τους παλαιότερους τοπικούς ξενοδοχειακούς Ομίλους, διαθέτει και λειτουργεί πέντε πολυτελή ξενοδοχεία 4* και 5* στην Κρήτη. Όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου βρίσκονται σε εκπληκτικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες που κόβουν την ανάσα, μέσα σε τοπία απαράμιλλης ομορφιάς και κοντά σε οικισμούς που διατηρούν τον παραδοσιακό Κρητικό χαρακτήρα τους. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η έμφυτη φιλοξενία, το γευστικό φαγητό και η εξατομικευμένη προσέγγιση που προσφέρεται, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που κάνουν τα ξενοδοχεία μοναδικά, ιδανικά για πολύ ιδιαίτερες αποδράσεις, με εξαιρετικά ικανοποιημένους επισκέπτες και πολλά διεθνή βραβεία. Το φιλικό και εγκάρδιο προσωπικό των ξενοδοχείων προσφέρει στους επισκέπτες τους την πραγματική ουσία της Κρητικής φιλοξενίας και δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες.
Διεύθυνση επιχείρησης : Χανιά (Αγία Μαρίνα - Κολυμβάρι)
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Κρασαδάκης Σπύρος - Διευθυντής Πωλήσεων
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση :Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας




Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Althea Village Hotel 4* - member of Ble Collection
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : hrblecollection@gmail.com
Προφίλ επιχείρησης : Althea Village hotel is a stunning, four-star summer resort, ideal for family vacations with kids, located in the traditional village of Daratsos, only 4km away from Chania town center.A wide set of 155 new and recently fully-renovated rooms, apartments, family rooms, junior suites, and suites, is combined with a spectacular landscape of blooming gardens, idyllic flowers, romantic paths and multicolored alleys. Althea Village, a place where nature is paired with Geek traditions and Cretan hospitality, is located only 600 meters from the magnificent, organized, sandy beach of Agioi Apostoloi.
Διεύθυνση επιχείρησης : Δαράτσο Χανίων
Παρουσίαση : NAI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Κώστα Σκαράκης - General Manager Ble Collection
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας




Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Creta Star & Creta Royal Hotels
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : secretary@aegeanstar.com
Προφίλ επιχείρησης : To Creta Star είναι ένα θαυμάσιο ALLINCLUSIVE ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων και είναι το πρώτο από τα ξενοδοχεία του ομίλου Aegean Star Hotels.Το Creta Royal είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες. Βρίσκονται στην περιοχή Σκαλέτα Ρεθύμνου και απέχει 12 χλμ. από την πόλη του Ρεθύμνου.Είναι χτισμένα σε μια αμμώδη παραλία μήκους 400 μέτρων και περιβάλλεται από όμορφους κήπους που καταλήγουν στη θάλασσα..
Διεύθυνση επιχείρησης : Σκαλέτα
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΤΑΡΝΑΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ZEUS INTERNATIONAL - HOTEL &CONSULTING
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : grouphr@zeusintl.com
Προφίλ επιχείρησης : Η ZEUS International είναι μια προνοητική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων που παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης ξενοδοχείων και παρέχει αναθέσεις αναδιάρθρωσης περιουσιακών στοιχείων σε ανεξάρτητα ξενοδοχεία και θέρετρα πολλαπλών επωνύμων, μέσω καινοτόμων επιχειρησιακών ιδεών και αξιολογήσεων ευκαιριών αγοράς.
Διεύθυνση επιχείρησης : Μεγάλου Αλεξάνδρου 2
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Δάφνη Ντζιοφέρη , Head HR Manager
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΕΡΓΟ ΑΕ ''HYDRAMIS PALACE''
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : fb@hydramis-palace.com
Προφίλ επιχείρησης : Το ξενοδοχείο Hydramis Palace 4* βρίσκετε στην περιοχή Δράμια Αποκορώνου στα σύνορά των νομών Χανίων- Ρεθύμνου . Διαθέτει 215 δωμάτια , Εστiατόριο , Pool Bar, Main Bar , Spa, Γυμναστήριο .
Διεύθυνση επιχείρησης : ΔΡΑΜΙΑ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΖΥΜΒΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΒΑΡΔΗΣ- F&B  MANAGER
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗΣ ΑΕ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : gmanager_calderacretaparadise@atlanticahotels.com
Προφίλ επιχείρησης : Το resort Atlantica Creta Paradise and Beach Hotel αποτελείται από δύο ξενοδοχειακά συγκροτήματα συνολικής δυναμικότητας περίπου 1.800 κλινών. Διαθέτει πληθώρα υποδομών και υπηρεσιών όπου κάθε σπουδαστής μπορεί να ολοκληρωθεί ως επαγγελματίας. Διαθέτει μεταξύ άλλων κεντρικά εστιατόρια και κουζίνες, ζαχαροπλαστείο και αρτοποιείο, θεματικά εστιατόρια και a la carte, 7 bar, 2 reception, SPA, γήπεδα, θέατρο. Το εργασιακό περιβάλλον στο ξενοδοχείο είναι δυναμικό, με αξιοκρατία, συνεχής εκπαίδευση και προσωπική καθοδήγηση.
Διεύθυνση επιχείρησης : ΓΕΡΑΝΙ ΧΑΝΙΑ
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Domes Resorts
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : cv@ledrahotelsandvillas.com
Προφίλ επιχείρησης : Domes Resorts - Ένας από τους ταχύτατα αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα, ο οποίος πλέον επεκτείνεται και στο εξωτερικό.
Διεύθυνση επιχείρησης : Ελούντα - Χανιά - Κέρκυρα - Ζάκυνθος
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Ανάντα Ντότση HR Manager, Σοφία Λουκάκη HR Generalist
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΑΦΟΙ ΣΩΠΑΣΟΥΔΑΚΗ ΑΞΤΕ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : balistar@hotmail.com
Προφίλ επιχείρησης : ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ BALI STAR - RESORT BOUTIQUE HOTEL, 95 ΔΩΜΑΤΙΩΝ.
Διεύθυνση επιχείρησης : ΜΠΑΛΙ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
Παρουσίαση : ΟΧΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΠΑΣΟΥΔΑΚΗΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας


Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : MINOS MARE S.A. - MINOS MARE HOTEL
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : info@minosmare.gr / manager@minosmare.gr
Προφίλ επιχείρησης : Το ξενοδοχείο Minos Mare διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, παρέχει άψογες υπηρεσίες, και χαρακτηρίζεται από το φιλικό προσωπικό του, τον πραγματικό πρεσβευτή της φημισμένης Κρητικής φιλοξενίας!
Διεύθυνση επιχείρησης : Π.Δρανδάκη 17 Ρέθυμνο
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Κολυβάκης Κων/νος (Δ/ντής) Σαριδακη Μαρία (υποδ/ντρια)
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας / Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων


Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : GRECOTEL HOTELS AND RESOSRTS
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : career@grecotel.com
Προφίλ επιχείρησης : Η Grecotel αποτελεί την πλέον γνωστή εταιρεία του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, καθώς και τη θεμέλιο λίθο του. Ιδρύθηκε το 1981 ως εταιρεία διαχείρισης παραθεριστικών ξενοδοχείων και ταυτίστηκε με την έννοια της πολυτελούς ξενοδοχείας καθώς διαθέτει τουριστικές μονάδες 4 και 5 αστέρων.

Εξελίσσοντας διαρκώς την τέχνη της πολυτελούς και εγκάρδιας φιλοξενίας στην Ελλάδα, τα ξενοδοχεία Grecotel, προσφέρουν διακοπές εκλεπτυσμένου στιλ, με φόντο την απαράμιλλη φυσική ομορφιά των προορισμών όπου βρίσκονται. Το portfolio των ξενοδοχείων της διαθέτει 40 μονάδες στα ωραιότερα νησιά: Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονο, Ρόδο, Κω, αλλά και στα ωραιότερα μέρη της ενδοχώρας και της ακριτικής Ελλάδας: Αθήνα και Σούνιο, Πελοπόννησο, Χαλκιδική, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη.

Στη Grecotel, τη μεγαλύτερη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων και resort στην Ελλάδα με περισσότερους από 6.500 εργαζόμενους, πιστεύουμε ότι το πολυτιμότερο προσόν των εργαζομένων μας είναι το πάθος για αυτό που κάνουν. Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας και να απασχοληθείτε στον πιο επιτυχημένο κλάδο στην Ελλάδα, σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τι μπορεί να σημαίνει για εσάς μια καριέρα στη Grecotel.
Διεύθυνση επιχείρησης : ΕΛΛΑΔΑ
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας


Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Π. ΧΟΜΠΙΤΗΣ ΑΕ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : palace@joan-hotels.gr
Προφίλ επιχείρησης : Ιδιόκτητα 3 ξενοδοχεία σύνολο 228 δωματίων .
Διεύθυνση επιχείρησης : ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗ 8 ΡΕΘΥΜΝΟ .
Παρουσίαση : ΟΧΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας


Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΑΡΕ Α.Ε. ΞΕΝΟΔ/ΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤ.ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : mg@rethymnomare.ondsl.gr
Προφίλ επιχείρησης : 2 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΕΤΑ ΠΡΙΝΟΥ.
Διεύθυνση επιχείρησης : ΣΚΑΛΕΤΑ -ΠΡΙΝΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
Παρουσίαση : ΝΑΙ 
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΣΑΡΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ -ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας


Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΕΙΚΟΝΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΞΤΕ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ)
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : opmanager@ikonessuites.com
Προφίλ επιχείρησης :Τα ξενοδοχεία ΙΚΟΝΕΣ seafront luxury suites και NEFELI hotel βρίσκονται στην παραλία του Ρεθύμνου και Πλατανιά Ρεθύμνου αντίστοιχα. Μετά από δύο χρόνια επιτυχούς συνεργασίας με το ΔΙΕΚ Ρεθύμνου, θέλουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και για το 2022.
Διεύθυνση επιχείρησης : Άρη Βελουχιώτη 47
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΣΚΟΥΦΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (OPERATIONS MANAGER)
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας


Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : AMMOS SUITES -ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : info@ammossuites.com
Προφίλ επιχείρησης :Το ξενοδοχείο Ammos Suites βρίσκεται στην παραλία του Ρεθύμνου, λιγότερο απο 10 λεπτά ως το κέντρο της παλιάς πόλης. Αποτελείται απο 15 σουίτες, εστιατόριο και εκμετάλλευση παραλίας μπροστά απο το ξενοδοχείο..
Διεύθυνση επιχείρησης : Άρη Βελουχιώτη 6, Ρέθυμνο
Παρουσίαση : ΟΧΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας


Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΕ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠ/ΣΕΙΣ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : manager@pearlhotels.gr
Προφίλ επιχείρησης :ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 4 & 5 ΑΣΤΕΡΩΝ
Διεύθυνση επιχείρησης : Αυστραλων Πολεμιστων 28 ΡΕΘΥΜΝΟ
Παρουσίαση : ΟΧΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ MANAGER
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας


Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : MINOS COLLECTION
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : manager@minos.gr
Προφίλ επιχείρησης : Το Minos Collection αποτελείται από 3 ξενοδοχεία που βρίσκονται περίπου 800 μετρά από το ιστορικό κέντρο του Ρεθύμνου. Η μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο , καθιστά τα ξενοδοχεία μας πόλο έλξης για αρκετούς επαναλαμβανόμενους επισκέπτες και αυτό το πετυχαίνουμε με την βοήθεια και τον επαγγελματισμό των συνεργατών μας. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι για την επιχείρηση μας το δυνατό μας χαρτί και συνεχίζουμε προσθέτοντας νέα άτομα στην ομάδα μας.
Με αφορμή τον ερχομό της νέας τουριστικής σεζόν, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας για μαθητές σας, από τo τμήμα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» , που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εξάσκηση στα ξενοδοχεία μας. Προσφέρουμε διαμονή και διατροφή.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε συνδέσμους από τις ιστοσελίδες μας:  Minos Hotel : https://www.minos.gr/     Minos Ambassador : https://www.minosambassador.gr/     Minos Aparthotel : https://minosaparthotel.gr/
Διεύθυνση επιχείρησης : Μαχητών Σχολής Χωροφυλακής 5, Ρέθυμνο
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Χριστοδουλάκης Μανούσος, Hotel Manager / Περογιαννάκης Γιάννης F@B Manager
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας


Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΜΕΤΑ ΑΕ - IBEROSTAR CRETA PANORAMA & MARE ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : creta.panorama@aegeanstar.com
Προφίλ επιχείρησης :ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
Διεύθυνση επιχείρησης : ΠΑΝΟΡΜΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Παρουσίαση : NAI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΣ- ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας


Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : EM RESORTS - MINOA PALACE RESORT & EUPHORIA RESORT
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : career@minoapalace.gr / career@euphoriaresort.gr
Προφίλ επιχείρησης : Ο όμιλος EM Resorts είναι ένα σύγχρονο, πολυτελές συγκρότημα φιλοξενίας, με εξατομικευμένη και επαγγελματική προσέγγιση στην εξυπηρέτηση. Αποτελείται από δύο ξενοδοχεία 5* στην περιοχή των Χανίων, στο όμορφο νησί της Κρήτης: Το Minoa Palace Resort, που βρίσκεται στο δημοφιλές θέρετρο του Πλατανιά, προσφέρει στους επισκέπτες αξέχαστη εμπειρία, με έντονη την αίσθηση της τοπικότητας στη γαστρονομία. Το Euphoria Resort, ένα φρέσκο all-inclusive οικογενειακό ξενοδοχείο, με μοντέρνα, ευρύχωρα δωμάτια, πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, πισίνες και ποικίλες εγκαταστάσεις γυμναστικής φέρνει την ετικέτα "premium all-inclusive" σε ένα εντελώς νέο επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης. Για το 2022 ο όμιλος μας αναζητά μαθητές που να επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στη φιλοξενία.
Διεύθυνση επιχείρησης : Χανιά
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΓΙΑΚΙΣΙΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : "ΤΑ ΠαΠάΚιΑ" Παιδικός σταθμός
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών :Papakiakids@gmail.com
Προφίλ επιχείρησης :Ακολουθώντας την κύρια αυτή επιταγή της παιδαγωγικής επιστήμης και µε τη συνεργασία της οικογένειας επιτυγχάνουμε:
Την αβίαστη και ομαλή προσαρμογή του παιδιού στο νέο σχολικό περιβάλλον, δημιουργώντας ένα κλίμα αγάπης, εμπιστοσύνης και ασφάλειας.
Την έναρξή του στην παιδική ομάδα μέσα στην οποία βιώνει το πνεύμα συνεργασίας, αναγνώρισης, δικαιοσύνης, εντιμότητας και αλληλοκατανόησης, αντιμετωπίζοντας το κάθε παιδί σαν ξεχωριστή και μοναδική προσωπικότητα που είναι.
Με το παιχνίδι αλλά και τη δημιουργική απασχόληση, ανακόπτουμε την επιθετικότητα, ενθαρρύνουμε το δειλό και συνεσταλμένο παιδί, δηµιουργούµε τις προϋποθέσεις ενδιαφέροντος στο αδιάφορο και κάνουμε περισσότερο συνεργάσιμο το αρνητικό παιδί. Σύγχρονο, πλούσιο και ποικίλο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό υλικό, καθώς και ικανούς συνεργάτες µε κριτήρια τις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη που διαθέτουν για τα παιδιά.
Διεύθυνση επιχείρησης :Κριάρη 81
Παρουσίαση : ΟΧΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων





Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Hotel Gortyna
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών :info@hotelgortyna.gr
Προφίλ επιχείρησης : Είμαστε ένα οικογενειακό ξενοδοχείο τριών αστέρων στην Σκαλέτα δυναμικότητας 250 κρεβατιών.Προσφέρουμε πολύ καλό κλίμα εργασίας και εκπαίδευσης και προσφέρουμε διαμονή σε ατομικό δωμάτιο και διατροφή στους σπουδαστές
Διεύθυνση επιχείρησης :Σκαλετα, Ρέθυμνο
Παρουσίαση : ΟΧΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :Γιουλουντας Ζησης - Διευθυντής
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας




Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Vantaris Hotels
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών :sofia@vantarishotels.gr
Προφίλ επιχείρησης : Παρακαλούμε πολύ όσοι μαθητές -φοιτητές επιθυμούν να κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση ή και να εργαστούν στα ξενοδοχεία μας μπορούν να στείλουν την αίτηση τους
Διεύθυνση επιχείρησης :Καβρός Αποκορώνου
Παρουσίαση : ΟΧΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :Ντουροπολάκη Χρυσή Μαρία 2825061231-6951957678
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων / Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Rethymno Residence Aqua Park and Spa / Μeditaranean vacation group hotel
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : reservations.rethymnoresidence@gmail.com
Προφίλ επιχείρησης :Rethymno Residence Aqua Park and Spa is a four (4) star complex fully renovated, located an extremely characteristic, lively area in Adelianos Kambos, within short walk (only 150m) from the beach of Rethymnon Riviera, 6 km from Rethymno City with the Venetian Harbor and Fortezza Castle, Arkadi Monastery and the Museum of Ancient Eleutherna. Our friendly and professional staff will make you feel the Cretan / Greek Hospitality.
Διεύθυνση επιχείρησης : rethymno adelianos kambos
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Nikolidakis Vaggelis
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : LYTTOS MARE, S RESORTS
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : manager@lyttosmare.gr
Προφίλ επιχείρησης : S Resorts Lyttos Mare Hotel is a 5stars stylish and contemporary escape, designed to provide to its guest’s luxurious services and superb beachfront accommodations.
The cosmopolitan aura and priceless sensation of serenity, as well as the traditional cretan hospitality, will be creating a unique Half Board and All Inclusive experience worth living to anyone.
Our hotel is located at Anissaras, 5Km from Hersonissos town, and 20Km from Heraklion International Airport.
Lyttos Mare will be featuring one of the most luxurious, unique and high standards services in Crete.
Escape in Lyttos Mare - escape by the sea.
Διεύθυνση επιχείρησης : Ανισσαράς Λιμένας Χερσονήσου
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Βασίλης Φραγκουλάκης - Γενικός Δντής
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Filion Suites Resort & Spa
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : manager@filionhotel-crete.gr
Προφίλ επιχείρησης : ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5* ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
Διεύθυνση επιχείρησης : Βλυχάδα Μπαλί
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Μιχάλης Τζαγκαράκης | Ιδιοκτήτης και Ρεγγίνα Πλεμένου | HR Manager
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : DELFINA BEACH HOTEL ΚΑΙ DELFINA ART HOTEL / ΔΕΛΦΙΝΑ ΜΠΙΤΣ Α.Ε. (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΒΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ)
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : katerina@delfinabeach.gr
Προφίλ επιχείρησης : Resort Hotels, με πισίνες , μπάρ, εστιατόρια. Ευχάριστο περιβάλλον. Δωμάτιο παρέχεται.
Διεύθυνση επιχείρησης : Καβρός Γεωργιούοπλη
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Κατερίνα Μαραβελάκη
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef, Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : METAXA HOSPITALITY GROUP
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : sofia.drakou@metaxahospitality.gr
Προφίλ επιχείρησης : Όμιλος ξενοδοχείων 5* στην Κρήτη (Creta Maris Beach Resort - Χερσόνησος Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris - Αμμουδάρα Ηρακλείου) και στη Σαντορίνη (Santo Maris Oia Luxury Suites and Spa - Οία Σαντορίνης).
Διεύθυνση επιχείρησης : ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞ. 28Α - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Παρουσίαση : NAI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Sofia Drakou - HR Research and Development Specialist
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ORMOS ATALIA VILLAGE / ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΕ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : atalia@otenet.gr
Προφίλ επιχείρησης : Η εταιρεία Summer Dream αποτελείται από 10 βίλες μέσα στην περιοχή Βλυχάδα στο Μπαλί Μυλοποτάμου όπου τα τελευταία 20 χρόνια εξυπηρετεί πελάτες που αναζητούν ιδιωτικότητα στις διακοπές τους και προτιμούν τις εκδρομές στην φύση λόγω της περιοχής.
Διεύθυνση επιχείρησης : Βλυχάδα Μπαλί Μυλοποτάμου
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Συνοδός Βουνού



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : I RESORT BEACH HOTEL & SPA
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : manager@iresortbeachhotel.com
Προφίλ επιχείρησης : Πολυτελές ξενοδοχείο 5*, με 195 δωμάτια και 32 Σουίτες, που βρίσκετε μπροστά στην θάλασσα, στην υπέροχη παραλία της Σταλίδας. Έχουμε ομαδικό πνεύμα και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλών υπηρεσιών και ποιοτικής εξυπηρέτησης.
Διεύθυνση επιχείρησης :ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ 44, 70007 ΣΤΑΛΙΔΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Παρουσίαση : NAI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Agigma massage and therapies
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : info@agigma.gr
Προφίλ επιχείρησης :Το Agigma massage and therapies είναι ένας πρότυπος χώρος εναλλακτικών θεραπειών, ευεξίας και χαλάρωσης. Έχει έδρα το Ρέθυμνο Κρήτης και υφίστατε απο το 2006.
Δημιουργεί συνεργασίες τόσο με έμπειρους θεραπευτές όσο και με σπουδαστές. Και στις 2 περιπτώσεις γίνεται επιμόρφωση στις έννοιες της ολιστικότητας και της φιλοσοφίας του Agigma.
Κύριος όγκος των εργασιών είναι το καλοκαίρι καθώς είμαστε απο τις πρώτες επιλογές των τουριστών στον Νομό και όχι μόνο. Παράλληλα συνεχίζουμε να κουράρουμε μόνιμους κατοίκους οι οποίοι μας επιλέγουν είτε για χαλάρωση είτε για ξεκούραση είτε για αλλαγή σε συμπτώματα σωματικά ή ψυχικά.
Για εμάς είναι ζωτικής σημασίας τα στοιχεία του χαρακτήρα .
Η συνέπεια, η ευγένεια, η τιμιότητα, η ικανότητα επικοινωνίας, η αντίληψη, η θέληση για μάθηση και η συνεργατικότητα είναι τα στοιχεία που αναζητάμε στους συνεργάτες μας.
Διεύθυνση επιχείρησης : Ρέθυμνο, Κρήτη, Μαχητών σχολής χωροφυλακής 7
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Πετράκης Παντελής. Ολιστικός Θεραπευτής, Εισηγητής σεμιναρίων.
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Βοηθός Φυσικοθεραπείας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Harpin Hotels
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : cv@harpinhotels.gr
Προφίλ επιχείρησης : Όμιλος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.
Διεύθυνση επιχείρησης : Καβρός Αποκορώνου, 73003
Παρουσίαση : ΟΧΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Ξενοδοχείο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΡΗΤΗ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : hr@kalimerakriti.gr
Προφίλ επιχείρησης :Το ξενοδοχείο “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΡΗΤΗ” ανήκει στον όμιλο HELIOS HOTELS & RESORTS, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης τα ξενοδοχεία 5* ELOUNDA BEACH, ELOUNDA BAY, GRAND RESORT LAGONISSI, NAFPLIA PALACE HOTEL & VILLAS, AMPHITRYON HOTEL, KERNOS BEACH. Στόχος του ομίλου μας είναι η στελέχωσή του με συνεργάτες σωστά καταρτισμένους και ικανούς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του σύγχρονου τουρισμού. Μέσω της πρακτικής άσκησης επιδιώκουμε την περαιτέρω απόκτηση γνώσεων και εργασιακής εμπειρίας των σπουδαστών, με στόχο να αναδείξουμε τους αυριανούς συνεργάτες του ομίλου μας.
Επιθυμώντας τις καλύτερες συνθήκες για τους σπουδαστές που θα μας επιλέξουν παρέχουμε διαμονή σε επιπλωμένα διαμερίσματα 2 ή 3 ατόμων, πλήρη διατροφή, ιματισμό, στολές εργασίας και επίδομα πρακτικής.
Περισσότερες πληροφορίες για τον όμιλο στο www.helioshotels.gr
Διεύθυνση επιχείρησης : Σίσι Λασιθίου
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Παντερής Νίκος - Διευθυντής
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Nautilux * City Resort
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : career@nautiluxhotel.com
Προφίλ επιχείρησης :ΝAUTILUX RETHYMNO
Ένα νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας Mage Hotels & Resorts.
Ο όμιλος Mage Hotels & Resorts αυτή τη στιγμή αριθμεί 3 ξενοδοχεία, το Athens Tiare 4 αστέρων στην καρδιά της Aθήνας, το Melrose 4 αστέρων και το νέο 5 αστέρων resort, με το όνομα Nautilux στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Το νέο μας ξενοδοχείο Nautilux 5 star, είναι ένα μοναδικό ξενοδοχείο που συνδυάζει αυθεντικές τοπικές εμπειρίες, μοντέρνο σχεδιασμό και οικεία εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας την ηρεμία και ασφάλεια της διαμονής των επισκεπτών μας κάτω από την «ομπρέλα» του ομίλου της Mage Hotels & Resorts.
Ο ιδιαίτερος, σπειροειδής αρχιτεκτονικός του σχεδιασμός σε συνδυασμό με την μοναδικότητα της τοποθεσίας του σίγουρα θα σας συναρπάσουν. Βρίσκεται μέσα στην πόλη αλλά και μέσα στην θάλασσα! Με άμεση πρόσβαση στην παραλία του Ρεθύμνου και στα καταγάλανα νερά του Κρητικού πελάγους και ταυτόχρονα μέσα στην πόλη του!
Το νέο μας Ξενοδοχείο προσφέρει ένα μεγάλο εύρος δωματίων, από απλά δωμάτια με θέα την πόλη, δωμάτια με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα έως οικογενειακά δωμάτια και deluxe σουίτες.
Όλες οι επιπλέον εγκαταστάσεις του Nautilux είναι επίσης ιδιαιτέρως προσεγμένες και σχεδιασμένες με σύγχρονες και πολυτελείς ανέσεις και υπηρεσίες. Εξωτερικές πισίνες και χώροι χαλάρωσης, beach & pool bar, fine dining εστιατόριο, club και ένα Κέντρο Ευεξίας Center 450 τ.μ με εσωτερική πισίνα, Spa, και γυμναστήριο.
Διεύθυνση επιχείρησης : Αυστραλών Πολεμιστών 23 ΤΚ 74133
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Mage Hotels Collection
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : career@nautiluxhotel.com
Προφίλ επιχείρησης :Ο όμιλος Mage Hotels & Resorts αυτή τη στιγμή αριθμεί 3 ξενοδοχεία, το Athens Tiare 4 αστέρων στην καρδιά της Αθήνας, το Melrose 4 αστέρων και το νέο 5 αστέρων resort, με το όνομα Nautilux στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Mage Hotels & Resorts: Απολαύστε το πάθος μας για τη φιλοξενία!
Το πάθος μας για την Ελλάδα, για την Αθήνα, για την Κρήτη για την εστίαση, για τον τουρισμό για τον άνθρωπο!
Μία εταιρεία με ελληνικές ρίζες, αφού οι ιδιοκτήτες της, οι αδελφοί Πετρογιάννη, είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης, στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αλλά η ιστορία της ζωής τους ξεκινάει την δεκαετία του ‘60 από τα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου!
Το πάθος μας είναι να δημιουργούμε "αξέχαστες εμπειρίες" στους επισκέπτες μας. Για να το πετύχουμε επενδύουμε στη δύναμη μας. Το ανθρώπινο δυναμικό μας.
Στην Mage Hotels Collection πιστεύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα και προσπαθούμε να εξελίσσουμε και να αναπτύσσουμε συνεχώς την ομάδα μας.
Οι άνθρωποι μας δεν αποτελούν απλά έναν αριθμό ή ένα μέσο για να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά είναι η κινητήριος δύναμη μας και ο εσωτερικός μας πελάτης. Με τον ίδιο τρόπο συμπεριφερόμαστε και στους μαθητές που θα θελήσουν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στις ξενοδοχειακές μας μονάδες. Μέσα από την πρακτική τους άσκηση οι φοιτητές δημιουργούν ένα σύνδεσμο με την αγορά εργασίας και εντάσσονται αρμονικά στον κλάδο με τον οποίο θα ασχοληθούν τα επόμενα χρόνια της καριέρας τους. Στόχος μας είναι να επιλέγουμε προφίλ πριν από ικανότητες και να χτίζουμε σε συνεργασία με την ομάδα μας τους επαγγελματίες του μέλλοντος. Πιστεύουμε ότι η μάθηση μέσα από τη βιωματική εμπειρία και την εκπαίδευση που θα αποκομίσετε κατά την πρακτική άσκηση σας σε ένα από τα ξενοδοχεία της εταιρίας Mage Hotels and Resorts θα αποτελέσει την καλύτερη επένδυση που θα μπορούσατε να κάνετε για την εξέλιξη της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας.
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να γνωρίσετε τη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού και τα στελέχη μας, καθώς και να συμμετάσχετε σε μία προσωπική συνέντευξη μαζί μας.
Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω επικοινωνία και για να προχωρήσουμε από κοινού στο επόμενο βήμα.
Διεύθυνση επιχείρησης : Αυστραλών Πολεμιστών 23 ΤΚ 74133
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : HIGH BEACH HOTELS COLLECTION
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : manager@highbeach.gr
Προφίλ επιχείρησης :ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
Διεύθυνση επιχείρησης :
ΜΑΛΙΑ
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού, Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων, Στέλεχος Ασφαλείας, Πρόσωπων και Υποδομών, Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. - CACTUS HOTELS, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : hr@cactushotels.gr
Προφίλ επιχείρησης :Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980. Οι επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων σε ανέγερση νέων σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων είναι πολλές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει επενδύσει στην κατασκευή δύο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων τα τελευταία δύο χρόνια, με το Cactus Bay να καλωσορίζει τους καλεσμένους του κατά τη θερινή περίοδο του 2018 και να συνεχίζει με το Cactus Mare κατά τη θερινή περίοδο του 2019 ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ανακαινίσεις και η δημιουργία πρόσθετων υποδομών στα Cactus Royal 5 * και Cactus Beach 4 *.
Η ισχυρή επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης καθώς υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels απασχόλησαν συνολικά περίπου 400 εργαζόμενους το 2021. Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.
Διεύθυνση επιχείρησης : Αγ. Ιωάννης, Σταλίδα, Ηράκλειο Κρήτης
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ ΕΥΑ - ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΕΚΕ
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΑΕ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : hr@anemosresort.gr
Προφίλ επιχείρησης :Ο όμιλος ΒΑΝΤΑΡΑΚΗ ΑΕ δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού εδώ και 37 χρόνια έχοντας στην ιδιοκτησία του 4 ξενοδοχειακές μονάδες 5* . Μεγάλες εταιρίες όπως η TUI, SCHAUINSLAND, ALPITOUR μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια για τις υψηλές παροχές και εμπειρίες που παρέχουμε στους επισκέπτες μας.
Διεύθυνση επιχείρησης : ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ ΧΑΝΙΩΝ
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ HR-MANAGER
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : HORIZON BEACH HOTEL/ΣΤΥΛ. ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΑΕ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : horizonbeachstalis@gmail.com
Προφίλ επιχείρησης : Το ξενοδοχείο Horizon Beach βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα στην αρχή του κόλπου της Σταλίδας ,ανάμεσα στη πόλη της Χερσονήσου(3km) και των Μαλίων (5 km).Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ απέχει 30km και το λιμάνι του Ηρακλείου 33km από το ξενοδοχείο μας.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 πισίνες για ενήλικες, εξέδρα πάνω στη θάλασσα με σκάλες για απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα και SPA.Η πρώτη παραλία με άμμο βρίσκεται 350 m. Από τα ξενοδοχείο μας.
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 250 δωμάτια (204 δίκλινα και 46 οικογενειακά δωμάτια) που βρίσκονται σε 10 κτίρια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, κλιματισμό ,ψυγείο, χρηματοκιβώτιο (επιπλέον χρέωση ), τηλεόραση με δωρεάν δορυφορικά κανάλια, στεγνωτήρα μαλλιών και μπάνιο με ντουζ ή μπανιέρα.
Για τους νεώτερους επισκέπτες μας, το ξενοδοχείο διαθέτει 2 παιδικές πισίνες , εξωτερική παιδική χαρά και εξωτερικό χώρο με ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα κεντρικό εστιατόριο, στο οποίο σερβίρονται όλα τα γεύματα (πρωινό , μεσημεριανό , βραδινό δείπνο) σε μεγάλη ποικιλία μπουφέ, ένα lobby bar και ένα μπαρ στη πισίνα (στο οποίο σερβίρονται τα δωρεάν ποτά του all-inclusive και κάποια snacks κατά τη διάρκεια της μέρας).
Μέσα στο ξενοδοχείο λειτουργεί και mini market, για οτιδήποτε έχετε ανάγκη κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Επίσης το ξενοδοχείο διαθέτει μαγαζί με souvenirs (αναμνηστικά ) για να μην ξεχάσετε ποτέ τις αναμνήσεις σας από τη Κρήτη.
Διεύθυνση επιχείρησης : ΕΙΡΗΝΗΣ 136,ΣΤΑΛΙΔΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΝ.ΙΚΕ -IMPERIAL PALACE HOTEL
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : manager@imperialpalace.gr
Προφίλ επιχείρησης :Adults only hotel 4 αστέρων, 74 δωματίων, 9 χλμ απο το Ρέθυμνο στην περιοχή Πηγιανός Κάμπος.
Αναζητούνται συνεργάτες για τα τμήματα του εστιατορίου και της κουζίνας, οι οποίοι έχουν διάθεση να εργασθούν και να εξελιχθούν σ ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.
Διεύθυνση επιχείρησης : ΠΗΓΙΑΝΟΣ ΚΑΜΠΟΣ ,74100 , ΡΕΘΥΜΝΟ
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :Βολτυράκης Ευάγγελος, ιδιοκτήτης
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΣΟΛΙΜΑΡ Ξ.E.Τ.A.Ε. (Solimar Resorts)
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : manager@solimarhotels.gr
Προφίλ επιχείρησης :H Solimar με τα επτά ξενοδοχεία στην Κρήτη κάτω από την ομπρέλα της (σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο) και με την γνωστή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στον πελάτη δίνει την δινατότητα στα άτομα που την πλαισιώνουν να αναδείξουν τις δυνατότητές τους και να διακριθούν στον Τουριστικό ορίζοντα.
Διεύθυνση επιχείρησης : Κολυμπάρι, Πλατανιάς & γιάς Μαρίνας Χανίων, Αδελιανός Κάμπος Ρεθύμνου και Μάλια Ηρακλείου
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : INK HOTELS ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : creteholidayhome@gmail.com
Προφίλ επιχείρησης :ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Διεύθυνση επιχείρησης : ΤΡΑΝΤΑΛΛΙΔΟΥ 13-15
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ BOOKING MANAGER
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Castello Hotels
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : info@castellocity.com
Προφίλ επιχείρησης : Όμιλος 4 μικρών ξενοδοχείων, Castello City στο Ηράκλειο, Castello Boutique και Castello Village στο Σίσι, Castello Infinity Suites στην Αγία Πελαγία, που προσφέρουν άριστες συνθήκες εργασίας και προοπτικές εξέλιξης. Αναζητούμε τους επόμενους επαγγελματίες του χώρου και ευθύνη μας είναι η σωστή εκπαίδευση και εκμάθηση σε κάθε τομέα.Διεύθυνση επιχείρησης : Ηράκλειο, Σίσι, Αγ. Πελαγία
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Ανδρέας Φωτάκης, Διευθυντής
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Blue Generation Project
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : info@bluegeneration.org
Προφίλ επιχείρησης : Η Γαλάζια Ανάπτυξη καλύπτει 7 τομείς: θαλάσσιες μεταφορές, ναυπηγική, παράκτιος τουρισμός, αλιεία, ιχθυοκαλλιέργειες, ωκεάνια ενέργεια και θαλάσσια βιοτεχνολογία. Σήμερα, η Γαλάζια Οικονομία στην Ευρώπη απασχολεί 5,4 εκ εργαζομένους, αριθμός που αναμένεται να διπλασιαστεί έως το 2030. Tο έργο Blue Generation - διοργανώνει παρουσιάσεις σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, για να προβάλει τα επαγγέλματα της θάλασσας και τις προοπτικές για σταδιοδρομία στη Γαλάζια Οικονομία. Ειδικότερα, έχουμε αναπτύξει έναν αναλυτικό Δωρεάν Οδηγό Καριέρας που παρέχει πληροφορίες για τις ευκαιρίες απασχόλησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και διανέμεται δωρεάν σε όλους τους/ τις συμμετέχοντες/ουσες.
Για όσους εκφράσουν ενδιαφέρον παρέχεται επιπλέον δωρεάν Εξατομικευμένη Καθοδήγηση από τους εξειδικευμένους Μέντορες σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς φορείς - εμπειρογνώμονες στη Γαλάζια Οικονομία. Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα στους νέους/νέες να επισκεφτούν εγκαταστάσεις επιχειρήσεων και οργανισμών, όπου θα βιώσουν την εμπειρία της καθημερινότητας αυτών που απασχολούνται σε κάθε κλάδο στο φυσικό εργασιακό περιβάλλον.
Διεύθυνση επιχείρησης : Αχαρνων 335, ΑΘηνα ΤΚ 115 45
Παρουσίαση : NAI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Μαριάννα Τερζιδάκη, Blue Generation Project Manager MAnager
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθός Φαρμακείου, Βοηθός Φυσικοθεραπείας, Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού, Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων, Στέλεχος Ασφαλείας, Πρόσωπων και Υποδομών, Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Tεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef, Συνοδός Βουνού, Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Paralos Hospitality
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : career@paraloshospitality.com
Προφίλ επιχείρησης :Η PARALOS HOSPITALITY ιδρύθηκε το 2021 από την Κ. Μπαντουβάς Α.Ε. και την Γ. Μηλολιδάκης Α.Ε. και είναι μία εταιρεία διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχείων στην Ελλάδα, που έχει σαν όραμα την ανάδειξη της Ελληνικής κουλτούρας και φιλοξενίας μέσα από την εξαιρετικής ποιότητας παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών.
Η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της λειτουργίας των τεσσάρων πρώτων ξενοδοχείων συνολικής δυναμικότητας 1500 κλινών που ανήκουν στην PARALOS HOSPITALITY.
www.paraloshospitality.com
www.kostamarepalace.gr
www.venussuites.gr
www.irinimare.com
www.lifestyleresort.gr
. Διεύθυνση επιχείρησης : Ηράκλειο - Χερσόνησος - Αγία Γαλήνη
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Αντώνης Τσικνάκης OPERATIONS / F&B MANAGER
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : hotel-kalypso | ΒΕΝΕΡΗΣ Α.Ε ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : info@hotel-kalypso.com
Προφίλ επιχείρησης :Οικογενειακό ξενοδοχείο , 48 δωματίων, με πελατο-κεντρική φιλοσοφία.
Διεύθυνση επιχείρησης : 5,ΑΡΙΑΔΝΗΣ,ΜΑΛΙΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : NIKOΣ ΒΕΝΕΡΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ ΕΠΕ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : hr@aegeospas.gr
Προφίλ επιχείρησης : Η Aegeo Spas, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία διαχείρισης κέντρων ευεξίας εντός ξενοδοχειακών μονάδων 4 και 5 αστέρων, με δραστηριότητα σε πάνω από 300 σημεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.
Διεύθυνση επιχείρησης : Λ. Παπαναστασίου 143, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71409
Παρουσίαση : NAI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Κυριακάκη Ελευθερία (HR Officer), Αυγουστάκη Μαρία (HR Officer)
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Βοηθός Φυσικοθεραπείας, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού, Tεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : ΣΜΥΡΝΑΚΗ Γ.& Β. Α.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : hr@lavrishotels.com
Προφίλ επιχείρησης :Το ξενοδοχείο μας, LAVRIS HOTELS GROUP, βρίσκεται στις Κάτω Γούβες, και ιδρύθηκε το 1980 από την οικογένεια Σμυρνάκη.
Είναι το πρώτο 4* ελληνικό Concept COOEE Ηotel της Γερμανικής Der Turistik Group, Hotels and Resorts.
Χωρίζεται σε δύο πτέρυγες, Aelius και Sensus Experience με χωρητικότητα έως και 500 επισκέπτες.
Η Aelius Hotels and Spa πτέρυγα αποτελείται από 170 δωμάτια, όπου ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επισκέπτη , προσφέρουν υψηλής ποιότητας διαμονή με άνεση και τεχνολογία. Οι τύποι δωματίων χωρίζονται σε Standard with or without private pool, Superior with or without private pool, Deluxe, Junior Suite και φυσικά Family Room
Η Sensus Experience πτέρυγα αποτελείται από 30 δωμάτια και σουίτες υψηλών αρχιτεκτονικών προδιαγραφών και απαιτήσεων, με απώτερο στόχο να μετατρέψουν τη διαμονή σε μια αξέχαστη εμπειρία. Αποτελείται από Standard rooms και Junior suites είτε με άμεση πρόσβαση στην πισίνα είτε με ιδιωτικό Jaccuzi.
Το ξενοδοχείο μας διαθέτει 3 εξωτερικές και 2 παιδικές πισίνες , Υπηρεσίες Spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Εξωτερικό Γυμναστήριο, 2 εστιατόρια, 1 Pool/ Snack Bar, Αίθουσα Συνεδριάσεων Σουπερ Μαρκετ κτλ.
Διεύθυνση επιχείρησης : Νίκου Καζαντζάκη, Κάτω Γούβες, 70014
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Παναγιώτου Βασίλειος - Hoter Manager, Κόκκινου Βιργινία - HR Manager
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : GOLDEN Hotels & Resorts
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : humanresources@goldenhotels.gr
Προφίλ επιχείρησης :Η GOLDEN Hotels & Resorts αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα παραθαλάσσιων ξενοδοχείων υψηλών προδιαγραφών στην Κρήτη. Με δύο ξενοδοχεία στην Ανάληψη Χερσονήσου, το 5* ξενοδοχείο TUI BLUE Insula Alba και το 4* Club Marmara Golden Star, καθώς και τρία ξενοδοχεία στο Λιμάνι Χερσονήσου, το 5* AKASHA Beach Hotel & Spa, το 4* Hotel Golden Beach και το 4* King Minos Palace, η GOLDEN Hotels & Resorts αναπτύσσεται δυναμικά δημιουργώντας ανάλογες θέσεις εργασίας.
Διεύθυνση επιχείρησης : ΑΝΑΛΗΨΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ & ΛΙΜΕΝΑΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
Παρουσίαση : ΝΑΙ
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : ΣΟΦΙΑ ΤΕΤΡΑΔΗ - HR Director
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Omilos Hotels Papadakis - Όμιλος ξενοδοχείων
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : manager@omiloshotels.gr
Προφίλ επιχείρησης :Η Omilos Hotels με εμπειρία άνω των τριάντα ετών, έχει βελτιώσει τη φιλοξενία της εφαρμόζοντας την παράδοση σε όλες τις προσπάθειες και τις καθημερινές της δραστηριότητες.
Η εκτεταμένη εκπαίδευση που παρέχει η Omilos Hotels στα στελέχη και το προσωπικό της συνδυάζεται με την αποφασιστικότητά της να βοηθήσει τους ανθρώπους της να συνειδητοποιήσουν την αξία της ομαδικής εργασίας και της μάθησης.
Η συλλογική ομαδική εργασία επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης προσαρμοσμένες σε κάθε ξενοδοχείο.
Το Forte της Group Hotels είναι στην αναγνώριση των μοναδικών χαρακτηριστικών των ανθρώπων της και στην προσαρμογή ενός μοντέλου συνεχούς εκπαίδευσης.
Η εταιρεία καθοδηγείται από την πεποίθηση ότι κάθε υπάλληλός της πρέπει να είναι άρτια εκπαιδευμένος.
Διεύθυνση επιχείρησης : Κάτω Γούβες
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης :
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων, Στέλεχος Ασφαλείας, Πρόσωπων και Υποδομών, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : Manolistravel - Ταξιδιωτικό πρακτορείο
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : info@taxirethymno.com
Προφίλ επιχείρησης :Η Manolis Travel είναι μια εταιρεία με εμπειρία σε εκδρομές και μεταφορές σε όλο το νησί της Κρήτης.Στις δραστηριότητές μας περιλαμβάνονται οργανωμένες εκδρομές και ιδιωτικές περιηγήσεις στα αξιοθέατα σε όλο το νησί της Κρήτης. Επιπλέον παρέχουμε μεταφορές σε πελάτες από και προς τα αεροδρόμια και λιμάνια (Χανίων και Ηρακλείου), καθώς και σε ξενοδοχεία, βίλες, διαμερίσματα κ.λ.π..Η εταιρεία μας είναι επίσης έμπειρη στις μεταφορές γάμου.Τα οχήματά μας είναι όλα νέα μοντέλα Mercedes Benz που εξασφαλίζουν μια ασφαλή και άνετη VIP μεταφορά.
Διεύθυνση επιχείρησης : Λεωφόρος μάχης κρήτης 178
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Εμμανουήλ Λιανδρής - Ιδιοκτήτης, Κουτσουδάκης Στέλιος Υπεύθυνος Επιχείρησης
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού, Συνοδός Βουνού



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : taftar - Γραφιστικές Υπηρεσίες
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : info@taftar.gr
Προφίλ επιχείρησης : Σύγχρονες εφαρμογές οπτικής επικοινωνίας. Σχεδίαση Λογοτύπου και Ιστοσελίδας, Κοπές και χαράξεις Laser, Σχεδίαση και κατασκευή σήμανσης.
Διεύθυνση επιχείρησης : Μάχης Κρήτης 29
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Νίκος Ρογδάκης - Γραφίστας
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων



Επωνυμία Επιχείρησης και είδος επιχείρησης : PORTO PLATANIAS HOTELS AND RESORTS
Email επιχείρησης για αποστολή βιογραφικών : manager@portoplatanias.gr
Προφίλ επιχείρησης : Το “Porto Platanias Beach Resort & Spa” είναι ένα θέρετρο 5 αστέρων σχεδιασμένο για κορυφαία απόλαυση και αναψυχή, προσφέροντας ένα μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον. Κτισμένο σε μια όμορφη παραλιακή έκταση, στην καρδιά της κοσμοπολίτικης περιοχής του Πλατανιά Χανίων. Το ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρουν πραγματική πολυτέλεια.
Διεύθυνση επιχείρησης : Platanias Chania Crete
Παρουσίαση : OXI
Εκπρόσωποι της επιχείρησης : Καρακάσης Ιωάννης
Ειδικότητες καταρτιζομένων προς απασχόληση : Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Βοηθός Φυσικοθεραπείας, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef